jump to navigation

Game of the Year 2009 3 Mai 2010

Posted by daijiro in Opinió.
Tags: ,
trackback

OLE MIS HUEVOS!!!
Perquè s’han de tenir com una casa o bé que te la porti fluixa el que puguin pensar de tu per a publicar uns Game of the Year el dia 3 de Maig, exactament uns quatre mesos més tard de quan s’haurien d’haver publicat.
I encara que no tingui cap mena de sentit que publiqui això ara, jo quan començo una cosa l’acabo… (si i tots els jocs que tens a mitges imbècil???!!!)… A més que aquesta vegada el colaborador Yuri va voler participar otorgant alguns galardons a jocs que ell havia jugat i jo no havia premiat. Perquè ell si que vota jocs que ha jugat i completat, no com jo que dono premis a jocs que ni he provat i em quedo tan ample… xD.

Algú havia oblidat que aquestes coses mai són objectives?? I menys en un cutreblog com aquest…


MILLORS GRÀFICS


Ara que tinc un company de pis amb una PS3 he pogut provar alguns dels seus jocs i he comprovat de primera mà que Uncharted 2 patea culos en el tema gràfic, per amplitud d’escenaris i per detallisme en les animacions. I això que el primer Uncharted no em va semblar gran cosa en aquest aspecte quan el vaig provar…
La menció especial també és un exclusiu de PS3, que no arriba al nivell que havien volgut fer-nos creure l’any 2005, però que igualment es menja amb patates a la competència.

YURI’s CHOICE

 

 

MILLOR BANDA SONORA


És Halo, i tothom coneix les grans bandes sonores dels Halo. Doncs ja està, aquí han agafat temes dels jocs anteriors i els han versionat per a la ocasió, afegint més èpica a la èpica. Una altra de les bones BSO que he sentit és la del Bionic Commando (el que tothom diu que és un trunyo… almenys té una BSO decent…)

YURI’s CHOICE

 

 

MILLOR DISSENY ARTÍSTIC


La broma és… “què?… aquí només hi caben els jocs en cel-shading no??”…. Pos sí!!! Què passa!! I aquest any toma… un joc en 2D…. i per la Wii!! (potser és dels 6 o 7 jocs que val la pena de la consola… xD). Pura artesania visual.

Menció especial:

 

 

PREMI A LA INNOVACIÓ


Innovaquè??… Existeix això en este mundillo??… mmm…. sólo a veces… i aquest any ha estat bastant penós en aquest tema, i per això el premi se’l emporta un joc que tenia d’innovador el plantejament, però que llavors (segons diuen…) no ha acabat de sortir com la gent esperava.
La menció especial la guanya el sol fet d’adaptar perfectament a un pad de consola un gènere PCero, PCero… així que… buff

 

 

MILLOR EXPERIÈNCIA ONLINE


Evidentment no l’he jugat… però només per la quantitat d’hores que el meu company de pis li ha fotut al online i per ser el més jugat cada setmana tant a Xbox Live com a PSNetwork… suposo que algo de bo tindrà…
Com a menció especial no podia posar Halo 3, però com que el ODST porta un disc amb tot el contingut descarregable online de Halo 3, doncs és com si el posés….xDD

 

 

PREMI QUALITAT/PREU


La versió PC, que va sortir directament a 20 euros. I tenint en compte el que vaig explicar a les impressions que vaig fer després de llogar-lo, em sembla mereixedor del premi. La versió de 360 no, que costava 60 euracos.

YURI’s CHOICE

 

 

PREMI A NOVA FRANQUÍCIA


Aquí no ho sé ni jo el que premio… xD… nosé si fer que sigui premi al millor joc que no sigui una puta seqüela, o que sigui al joc amb més potencial per a convertir-se en sèrie de putes seqüeles (encara que sigui dolent…)… Bé suposo que és una mica de tot. Dragon Age.

 

 

MILLOR DESENVOLUPADORA


Només per desenvolupar en paral·lel dos projectes de la magnitud de Dragon Age i Mass Effect 2 no hi hauria d’haver discussió.

 

 

MILLOR EDITORA


Podria repetir el mateix de l’any passat però canviant només els títols dels jocs que ha editat….
Venga va… Dragon Age, FIFA 10, Beatles Rock Band, NFS Shift, Left 4 Dead 2, Brutal Legend, The Saboteur, Dead Space Extraction, etc.

 

 

MILLOR JOC DE ROL


Ja ens ho va explicar en Yuri a l’assaig que li vaig obligar a fer per justificar l’elecció de Dragon Age. Així que a llegir-lo toca. I suposo que per coherència, el seu premi en aquesta categoria s’ha de considerar una menció especial.

Mencions especials:


YURI’s CHOICE

 

 

MILLOR JOC DE PLATAFORMES


Es lo que hay. I no és perquè Famitsu li hagués donat un 40, sinó perquè basicament aquest any de plataformes…. mmm…. poquito, poquito…. I com que els nintenderos diuen que riuen tant amb aquest joc, doncs se suposa que serà divertit.

 

 

MILLOR JOC D’ACCIÓ


Suposo que tampoc hi ha discussió. Pel que vaig poder provar… complet i espectacular com pocs.

Mencions especials:


Del Batman diré el que vaig dir a Eurogamer en els seus GotYs i que com es pot comprovar van publicar-me el comentari: “Es un perfecto ejemplo de cómo hacer un producto de calidad aprovechando una licencia de cómic. Un juego muy completo que interpreta perfectamente la ambientación y los personajes de la serie.”… I això que només vaig provar la demo… imagineu si hagués jugat al joc complet… jajajajaja.
De Assassin’s Creed 2, el que vaig veure a casa del colega wherisit millorava en tots els aspectes al primer joc.

YURI’s CHOICE

 

 

MILLOR JOC DE CONDUCCIÓ


Últimament passo bastant dels simuladors… però com que tothom diu que és la polla…..pos mira.
La menció especial és per un joc d’una saga que semblava enterrada sota la cansina llosa del puto tunning i que ha renascut bastant bé.

 

 

MILLOR JOC MUSICAL


Oooh!!… Un joc musical dedicat a un grup és millor que un joc musical suposadament complet com Guitar Hero 5?? Sí. La raó aquí.

 

 

MILLOR SHOOTER


Potser no és tant bo o tant complet com diuen que ho són Modern Warfare 2 o Killzone 2, però a mi m’agrada Halo i premio Halo. Ésta es mi dictadura, coño!! I per això dono mencions especials.


 

 

MILLOR JOC DE PUZZLE


… po vale.

 

 

MILLOR JOC D’ESPORTS


Que si… que ja és millor que el Pro. Però por las Españas segueix venent més el Pro…..

 

 

MILLOR JOC DE LLUITA


O la història sobre com un home normal pot acabar invertint 400 hores en un joc de lluita versus sin morir en el intento… ja deu ser bo ja…
A veure quan me’l pillo…….xDD

 

 

MILLOR JOC D’ESTRATEGIA


Tampoc l’he provat. Però és de Creative Assembly, per tant no crec que hagi sortit res millor durant l’any.
La menció especial sí que l’he jugat.

 

 

MILLOR JOC DESAPERCEBUT
(el que els anglesos diuen Best Game No-one Played)


Almenys pel que vaig provar semblava un gran joc, i ningú n’ha parlat ni l’ha jugat complet…. Bueno en Ryu sé que el té…….però potser no li va molar gens i va tornar amb l’Street Fighter IV… xD

YURI’s CHOICE

 

 

JOC REVELACIÓ


Feia anys que s’esperava el nou joc de Gearbox, i després d’un canvi de look bastant radical respecte el que era al principi, va sortir al mercat sorprenent a molts que ni el coneixien per la seva barreja de shooter i joc de rol, donant molta èmfasi al cooperatiu online i aconseguint que el sol fet de pujar de nivell i fer el personatge més i més fort sigui divertit i la raó principal per la que tothom el juga una vegada i una altra, al més pur estil Diablo. A veure si treuen una versió Game of the Year que vingui amb totes les expansions…

 

 

MAJOR DECEPCIÓ


En la versió Xbox360. En la versió de PC és un gran joc.
Joc dels creadors de la saga Gothic, i enmarcat dins el que molta gent coneix com a jocs “estil Oblivion”, s’esperava que seguís l’esperit i qualitat dels Gothic, i almenys l’esperit el segueix. El problema està en la qualitat del puto cutreport que han fet per 360, amb unes textures de PS2, un control bastant deficient i unes animacions lamentables que comparades amb les de la versió de PC fan pena. L’única cosa bona de la versió de consola és que té logros…….. xDDD (si es que estoy enfermo coño…)

 

 

MILLOR JOC DE XBOX 360


S’ha de tenir coherència amb l’assaig… això sempre.
I coherència amb la meva dictadura també, per al millor joc exclusiu:

YURI’s CHOICE

 

 

MILLOR JOC DE XBOX LIVE ARCADE


Voldria parlar de Trials HD sense alterar-me… però m’és impossible. M’és impossible evitar criticar la falta de rigor de tota la premsa especialitzada en videojocs… que van descobrir Trials HD al mateix temps que Microsoft el va anunciar per XBLA. Evidentment la versió idèntica del joc per a PC i que havia sortit feia mesos i mesos sota el nom de Trials 2 va passar completament desapercebuda……. ¿Trials?? Qué es esto?? Ara bé… surt per l’Arcade…..i…. OH!!! OH!!! Trials HD!!! Qué bueno és!!! Es la polla!!! Cómo habíamos podido vivir sin la diversión de Trials HD???!! Mejor juego de motos EVER!!! IMBÈCILS.

 

 

MILLOR JOC DE PLAYSTATION 3


Tornem a ser coherents.
Millor joc exclusiu: Uncharted 2.

 

 

MILLOR JOC DE PSP


Sincerament no tinc la PSP ni he provat aquest Monster Hunter, només he jugat al primer de PS2 i com que suposo que serà bastant idèntic perquè a Capcom li mola molt això del Copy/Paste, dons premi que li dono.

 

 

MILLOR JOC DE PSNETWORK


El vaig jugar l’any passat per 360 i és dels millors jocs que hi ha al catàleg, per tant encara que sigui un joc de l’any anterior, cal remarcar la seva sortida per a PSNetwork.
El que no he provat és la menció especial, bàsicament perquè a PSNetwork no hi ha demo de tot el que surt (com passa a XBLA)… i si el meu company de pis no se’l compra… no el podré provar pas.

 

 

MILLOR JOC DE NINTENDO DS


Any remarcable per a DS, que ha tingut pocs jocs però alguns bastant interessants. A part d’aquest Zelda, comptaria els remakes de Chrono Trigger i Dragon Quest V, el GTA Chinatown i un Pokemon per qui li agradi… i els spin-offs de sagues com Kingdom Hearts, Suikoden o Valkyrie Profile que fan de DS una portàtil bastant rolera.

 

 

MILLOR JOC DE NINTENDO Wii


La Wii sembla que ha remuntat una mica respecte l’any passat, però si la comparem amb PS3 o Xbox360 segueix quedant en bragas en quan a catàleg. A part del Muramasa (del qual els nintenderos ja es van queixar que la distribució va ser molt dolenta…..xDD) destacaria els jocs de SEGA que es van fotre una santa hòstia en ventes (House of the Dead Overkill, Madworld i The Conduit) i algun port de les germanes grans (Beatles, Modern Warfare o Dead Space). Els jocs nintenderos (Little King Story, Punch Out i New Mario Bros Wii)… per als nintenderos.

 

 

MILLOR JOC WiiWARE


Per posar algun… jejeje

 

 

MILLOR JOC DE PC


Coherents again.

 

 

MILLOR PORTADA


No em direu que aquesta portada no és AWESOME!!! L’única cosa que falla és que posa Wii… jajajaja
Així en plan cartell de peli posant el nom dels actors…….. i el cartellet de “EN COLOR” ja és la polla!!
I no… no és una referència a les capacitats tècniques de la Wii…….suposo……xDDD
Aquest any la qualitat del disseny de portades ha estat bastant alta… per al meu gust esclar… i destacaria també la del Dragon Age, la del Saboteur, i les mencions especials… la meva per el gamberrisme de Borderlands i la d’en Yuri per l’elegància del Forza Motorsport 3.


 

 

MILLOR VIDEO

YURI’s CHOICE

 

 

PREMI A LA PROSTITUCIÓ

SAGA HERO. Després de que Harmonix abandonés la saga amb Guitar Hero II, la perversa Activision ha anat explotant cada any més i més aquesta sèrie de jocs, fins al punt que aquest passat any 2009 han aparegut sis jocs sota el segell HERO… un joc cada dos mesos… Evidentment han arribat a saturar el mercat i ara per ara els jocs musicals no venen tant com ho feien a anys anteriors….. ja els hi està bé.

  • Guitar Hero Greatest Hits
  • Guitar Hero Metallica
  • Guitar Hero Modern Hits
  • Guitar Hero 5
  • Band Hero
  • DJ Hero

 

 

EPIC FAIL OF THE YEAR

BOICOTS DE BOCA A MODERN WARFARE 2 I LEFT 4 DEAD 2. I llavors volen que la indústria del videojoc es prengui seriosament els consumidors.
Cas nº1: Modern Warfare 2 no tindrà servidors dedicats en la versió PC. Els PCeros posen el crit al cèl… Oh! Oh! Esto para mi es verguenza! Boicot! Boicot!…. Surt Modern Warfare 2 i només cal comprovar les dades de ventes per poder afirmar que el “boicot” ha estat un èxit……pffff.
Cas nº2: Valve anuncia que Left 4 Dead 2 sortirà tan sols un any després de que ho hagués fet el primer Left 4 Dead. Els fans de Valve posen el crit al cèl… Oh! Oh! Esto para mi es verguenza! Boicot! Boicot! Valve nunca lanza dos juegos de una serie tan seguidos!! Esto es que el primero estaba a medio acabar!! Boicot! Boicot!… Altra vegada… només cal comprovar les dades de ventes….pffff.

 

 

Ara ja està. S’han acabat les collonades i tonteries que m’invento sempre que escric en aquest cutreblog…
Si… ja sé que no us heu llegit res i que heu anat cap avall directament………..
Uuuuuuuuuuuuu……..Aquesta conyeta és la mateixa que la de l’any passat!!!!!! Imbèeeeciiil!!!! Daijiro dimissióooo!!!
Que si… que vale… que ja vaig….

GAME OF THE YEAR 2009


A que no us ho esperàveu??? Vaya giro argumental que le he dado al post eh?? (¬¬U)
Doncs això que Bioware ha aconseguit amb Dragon Age recuperar l’esperit dels jocs de rol de PC d’abans, els que estaven basats en les regles de Dungeons & Dragons, adaptat als temps que corren evidentment, i ha presentat un joc amb un argument profund i cuidat com fa sempre… si és que això no és remarcable ja.
Si és que no hauria de donar tantes explicacions… hauria de dir Bioware…..i tots automàticament contestarien GOTY.

Així que per acabar tornaré a linkejar per tercera vegada l’assaig de Dragon Age Origins per aquells que no us hagueu fotut un tret davant la desesperació provocada per la sarta de soplapolleces que arroja este bocachancla llamado daijiro. Jo mateix.

Au.

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 3 Mai 2010

PotY!! Post of the Year!

Per cert, molt de Dragon Age, però WET mola mogollón! Link al fabulós assaig, siusplau!!

https://jugaicalla.wordpress.com/2009/09/30/assaig-de-wet/
Fuck yeah!!

2. daijiro - 3 Mai 2010

Es que com que als Yuri’s Choice no hi havia text…….
(perquè vaig pensar que si et demanava uns textos per els GotY a l’Abril m’enviaries a tomar pel cul……xDDD)
Doncs no he pogut fer cabre el link cap al WET…..

Però si… si… gran assaig!!

3. Ryu_gon - 8 Mai 2010

Collons, déu ni do amb el post. Aquí hi ha un curro d’hores! Així m’agrada (ara que els de El Gran Bug estem patint crisi interna, falta de temps i motivació, algú ha d’aixecar el mundillo dels “Cutreblogs”, que en dieu per aquí).

Dos apunts i referències a la meva persona: El meu registre d’hores al SFIV està per les 520 hores Xdd (Ja en porto 25 al SSFIV jaja).

Segona cosa, amb el Divinity no puc ser imparcial, ja que mai he estat gaire fan del rotllo “Dragones y Mazmorras”. Així doncs, i com que era el premi obtingut en el torneig d’Anaitgames, el vaig intercanviar per l’Stranglehold en una botiga (joc que perseguia des de feia més temps i que, per cert, també tinc a mitges…). Tot i això, haig de dir que el que vaig veure del Divinity em va semblar més que correcte.

Bones eleccions, però no us perdono que em feu una llista de jocs de l’any abans que surti el Red Dead Redemption… Aquest joc la liarà parda xd

4. Ryu_gon - 8 Mai 2010

Val, lapsus, que la llista és del 2009. Doncs quan feu la del 2010, vull veure el de Rockstar a la part més alta de la llista.

PD: No l’he jugat però només amb els trailers per mi ja va per GOTY!!

Això és fer hype i la resta són tonteries jaja

5. daijiro - 8 Mai 2010

Clar home… com vols que fem els jocs del 2010 a aquestes alçades….. jejejejje…… el post del 2010 pot ser que arribi per quan s’acabi el món o algo així……(al pas que vaig)

Avui hem anat amb en Yuri al Saló del Comic i hem estat a l’stand on es jugava al SSFIV a veure si estaves pera allà…..(hem pensat que si estaves al Saló estaries allà……xDD)…….pero no.

Lo del Divinity…. vas fer un canvi a pèl per el Stranglehold??…..i no et va semblar una timada com una casa?? xDD…..o com va ser??

6. Ryu_gon - 9 Mai 2010

JAjaja que estaria a l’stand del SSFIV, que mamons! Bé, la veritat és que m’hagués agradat anar al Saló, però ho tenia complicat per feina i ja estava mentalitzat que aquest any em quedava sense trepitjar-lo. Ha estat bé aquesta edició?

Clar, el canvi del Divinity va ser Stranglehold més algo de diners (que estic sonat però no tant). Malgrat tot, el tiu de la botiga em va dir que no em podia oferir gaire perquè es tractava d’un joc amb un mercat molt reduït, i amb això tenia raó. Ja ho sabeu, el mediàtic era el Dragon’s Age.

Per cert, un dia d’aquests et vull veure amb l’SSFIV, que està a 30 euros i tu no vas ser dels “timats que han pagat dues vegades pel mateix joc en un any” Xd.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: