jump to navigation

Videojoc de Narcís Monturiol 20 Abril 2010

Posted by daijiro in Articles.
Tags:
trackback

Segueixo eixugant compromisos que tenia pendents de publicar… i aquest cop són més aviat publicitaris.

Aquelles persones que segueixin el cutreblog i no em coneguin personalment (que d’entre tots els milers de lectors que té això algún n’hi haurà……..¬¬U) no sabràn que treballo en un dels departaments de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB) de la UPC, i que aquí s’hi fan videojocs.
Doncs bé, un dels grups de treball ha desenvolupat un joc educatiu amb Flash sobre la figura de Narcís Monturiol, coincidint amb el 150è aniversari de l’avarament del seu primer submarí.


El projecte forma part d’una iniciativa del Comissionat per a Universitats i Recerca. Es tracta d’un joc d’ordinador que combina diversió amb informació sobre la vida i l’obra de Monturiol i que pretén apropar la figura de l’inventor català als alumnes de 5è i 6è de primària.

Evidentment no és com els jocs que tractem habitualment per aquí, ja que no té sang ni violència…….jajajaja… però és força entretingut de jugar i hi ha bastantes proves diferents a fer i per a desbloquejar, a més que es pot anar “tunejant” el submarí fins que arribi a ser una bèstia parda…

Si teniu algun nen a mà que no sàpiga qui era Narcís Monturiol… enxufeu-li el joc i estarà entretingut a l’hora que aprendrà vida i miracles del senyor……. i sino….doncs proveu-lo un rato que té prou gràcia!!

ELS SOMNIS DE NARCÍS MONTURIOL

PD per als més viciats: Si algú juga suficient com per desbloquejar les proves de Contrarrellotge (els Time Attack de tota la vida) i supera algun dels cronos marcats….. un dels meus companys de feina veurà seriosament discutida la seva habilitat i el seu honor com a jugador. xD.

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: