jump to navigation

Més dates de sortida: pónmelo todo pa’ Mayo… 26 febrer 2010

Posted by daijiro in Noticies, Opinió.
Tags: , ,
trackback

Algú recorda aquells anys en què hi havia mesos en que no sortia ni un puto joc que valgués la pena comprar?? Jo no. Aquest 2010 m’està trastocant de tal manera que posaria la mà al foc en que no hi haurà ni un sol moment per pair tota aquesta allau de jocs que van sortint… (bueno si… l’Agost de torn en què ni Déu distribueix res…).


Començant pel Març amb Final Fantasy XIII, el brutal God of War 3 (del qual acabo de provar la demo gràcies al company de pis) i l’espectacular Metro 2033, a part també s’espera que surtin per allà Mafia 2, BlazBlue i Ressonance of Fate.
A l’Abril Splinter Cell Conviction, Red Dead Redemption i la polèmica revisió de Street Fighter IV, junt amb Monster Hunter Tri que tempta a comprar-se la Wii a aquells que no la tenen.
I al Maig, si l’altre dia es van anunciar Lost Planet 2 i Alan Wake, avui s’apunten el nou Prince of Persia, Split/Second i Alpha Protocol, més la beta del BEST GAME EVER Halo Reach i per als més nintenderos, Sin & Punishment 2…. i Super Mario Galaxy 2 al Juny, que ja no té la conyeta del UR MR GAY a la portada.

Alpha Protocol ja no impressiona massa visualment degut sobretot als últims retrassos i que fa molt temps que es va començar a veure el seu aspecte, però s’espera que la història i llibertat d’elecció siguin el que realment valgui la pena del joc d’Obsidian i SEGA.

Potser serà una tonteria descomunal això que diré, però jo crec que aquest ritme de llançaments de jocs importants no el tornarem a veure més, perquè les companyies escarmentaràn de la mateixa manera que ho van fer durant la campanya de Nadal 2008, en la que es van llançar moltissims jocs importants i van acabar amb poques ventes.
És més, aquesta situació que vivim ara al 2010 és deguda principalment a aquell Nadal del 2008, ja que per culpa de les hòsties (en ventes) que es van fotre els títols importants però sense renom aquella temporada, durant el Nadal 2009 ningú es va voler arriscar a que passés el mateix, i van deixar el pastís de ventes als que se’l mengen sempre (Call of Duty’s, Fifa’s, Need for Speed’s, Assassin’s Creed……els jocs amb renom…).
Però el que inicialment es plantejava com una dispersió al llarg de tot un any dels jocs que surten per Nadal, no ha sigut així, i s’ha acabat convertint en una mena de campanya nadalenca multiplicada i ampliada per poder abarcar tot l’any. Així que la gran quantitat de jocs importants (més els jocs reguleros que sempre van sortint) que abans només acostumaven a sortir els mesos abans de Nadal, doncs ara estàn sortint durant tot l’any, sense treva.

Jo almenys, crec que aquest ritme el mercat no el pot absorbir, per molt que s’hagi ampliat el nombre de jugadors durant els últims anys… Cal pensar que tots aquests títols importants van dedicats a un sector de videojugadors concret, que consumeix molt, si, però que si al 2008 no va poder absorbir la oferta desmesurada durant l’època en què el consum és més elevat……. què els fa pensar que podrà absorbir aquesta mateixa oferta multiplicada per tots i cadascun dels mesos de l’any….?? Nos estamos volviendo locos o que???

Així que la meva gran ilusió per aquest any és basicament que el 60-75% dels jocs importants que surtin es fotin una santa hòstia en ventes i aprenguin que el rumb que ha agafat aquest any la indústria no és el correcte. I llavors hauràn de: o agafar-s’ho tot amb més calma i no aglutinar tanta oferta en tan poc temps, o canviar el model de negoci.

Au.

PD: Perdó per utilitzar la mateixa relació amb la campanya nadalenca tota l’estona… però no vaig trobar cap altre símil en que s’entengués que surten gran quantitat de jocs amb un pressupost important i dels que, per tant, s’esperen unes bones xifres de ventes.

Anuncis

Comentaris»

1. Ryu - 27 febrer 2010

Ja era hora que et dignessis a actualitzar amb alguna cosa!

El problema de tot plegat és, com molt bé has apuntat, la mediàtica campanya de Nadal, on cada any les mateixes sagues rebenten el mercat (sí, l’usuari és imbècil!). Aquest maig pot ser un previ detonant del que ens pot arribar a finals de temporada, però hem de tenir en compte que durant l’estiu no es llançarà res, així que sempre es pot equilibrar la balança per aquesta banda.

El que ja no em sembla tant normal és que ara ja es reservin grans títols fins i tot pel gener, com ha estat el cas del Bayonetta o el Mass Effect 2. És a dir, després del boom de novembre i desembre, l’usuari encara ha de guardar ingressos per escanyar-se encara més després de Nadal.

En fi, que això un dia o altre acabarà petant.

PD: Com us agrada això de dir-li polèmic al Super Street Fighter IV eh Xd

2. Jax0 - 28 febrer 2010

Bon dia.
Ryu la mayor parte del problema de navidades es que no solo el usuario, es tambien, los familiares desconocidos en la materia, que dicen:
-Quiero una play, de las que te mueves…
o van a 1 hipercor o simil, a preguntar:
-Teneis cartuchos de juegos piratas….???
-¿A salido ya el PRO? Tipical canis game
El jugador amante de una saga, ya tiene el juego pagado, ( el que le sobra) y espera que na más salga le llegue a casa, of course ( así me lo aprendí yo)

En primavera siempre a habido muchos juegos que comprar donde no tanto es en verano, por la espera de eso, la campaña navideña, pero tambien es verdad que mucho retraso más de los mismos, puede ver afectada la imagen de las compañias, por que si no cumplen ya con lo prometido, encima mandale la comida fria.

Estos 2 meses van a ser muy completos, y tambien muy dolorosos para aquellas personas que sufren la crisis y además tienen las consolas de esta generación y además el pc.

[QUOTE=Daijiro]
BEST GAME EVER DINS LA SEVA SAGA > Halo Reach [QUOTE]
Baja de las nubes, no le dé más vueltas caballero, que si, que batirá listas de ventas, pero es una saga que debería estar muerta ya, y estar pensando en otra cosa.
Que no se le caen los “halos” a nadie, por poner otro historia y pj, y ale nuevo juego, aunque sea disfrazado.O el Halo party sería buena propuesta, o cooking halo.
Más de 3 de 1 mismo juego malo, renovarse o morir, hay que xcluir los juegos de lucha, si o si.
Puntualmente los FF, por que no siempre los hace el mismo, tanto diseño como estilo de combate e historias.
Le tengo tirria a halo, por que se hablaba mucho cuando salió, y cuando salió con su salida para pc…eso se veia hace tiempo en pc, de hecho, hay miles de shooter muy buenos en pc,

Por cierto, vendo vello púbico a 18$ si alguien está interesado entren en mi web, que he de comprarle un par de juegos para mi abuela, que está malita….

Si se me vá mucho, es que e dormio muy poco.

3. Ryu - 4 Març 2010

Jax0, pues en parte coincido con tu visión de Halo. Sólo he jugado a la tercera entrega y no odio a la saga para nada, aunque creo que tampoco hay para idolatrarla tanto. La campaña la recuerdo muy divertida, si bien nunca tuve la sensación de estar jugando a algo super épico y emocionante, como dice mucha gente. Para mí lo mejor estaba en el multi, tanto el coop como las igualadas etc, y es ahí donde el juego atesora todo su potencial. De hecho, junto al del Quake 3, me parece uno de los mejores multis para shooters que se han hecho (a falta de probar Bad Company o Modern Warfare 1 y 2).

En fin, que a ver si el Reach nos da una alegría y resulta ser un juegazo a todos los niveles.

Ale

4. Jax0 - 4 Març 2010

Vale, y yo ahora te pregunto, has jugado a algún L4D?
Yo he jugado a los 2 Modern Warfare, y de hecho soy un tipo que valora mucho los juegos multijugador, más físicamente que online.

Halo no lo veo tanto, que no se haya visto ya en su multi, y cuando Halo 1 se anunciaba a bombo y platillo, no salió nada de novedoso.
Solo la historia, puesto que gráficos y modos de juego ya estaban trillados en esa época.
No puedo hablar de Halo 3 que no lo he tocado y lo tengo a 4/5 metros para probarlo.
Hace poco me pasé el Halo 2 en pc, sobraban requisitos por doquier, y no noté ninguna diferencia a jugarlo en Xbox, 4 cosillas de ná.
Por cierto, llegar a casa cada dia, y oir que un pelo de halo….una pelusa del halo…tengo ganas de que salga, para no oir halo en 1 temporada.

Ryu, si te gustan los shooters, el online, prueba Modern Warfare, luego L4D, luego si alguno de estos te llaman prueba sus continuaciones son más de lo mismo pero muy mejorados, y si puede ser en PC.

PD: ahora tambien ofertas en pelo de sobaco, que me los pitufos se man llevao la moto.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: