jump to navigation

Em feia mandra 22 Novembre 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags:
trackback

Per això he estat dues setmanes sense posar res per aquí. Ja està. Si alguna cosa caracteritza aquest cutreblog és que les coses es diuen clares i a la cara, sense inventar excuses. Val que he tingut algun examen, però si no he postejat res és perquè em feia mandra. I com que això és un blog personal doncs em quedo tant ample… jejejeje… i el dia en què això tingui tantes visites com perquè no pugui decaure el ritme de posts (que no arribarà mai…) sense que hagi de demanar disculpes, doncs llavors ja ho faré… jaja.

Durant aquests dies d’absència, el panorama videojueguil ha viscut la segona arribada de Déu a la terra, també coneguda com Modern Warfare 2, creant una histèria col·lectiva només comparable a això del Crepúsculo para los adolescentes imberbes i de la que els colegues d’El Gran Bug van mostrar-ne les conseqüències. També es van anunciar un parell de coses força interessants: la data de sortida de Final Fantasy XIII a Europa, i l’arribada de No More Heroes a 360 i PS3… que servirà per comparar ventes amb la versió de Wii i poder-nos riure dels nintenderos hardcoretes…..jajajajjaja.

També s’ha fet saber que la setmana vinent els pobres que som Silver podrem jugar per internet a Xbox Live, del 25 al 30 de Novembre, suposo que per enganxar a tots els adictes al puto Facebook i a les xarxes socials aquestes perquè paguin la cuota Gold. Ah!! i que la EDGE li ha enxufat un altre 10 al Bayonetta, que aquest si que serà l’arribada de Déu a la terra i no el Call of Duty. Nosaltres ja ho vam discutir largo y tendido.

Au.

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 23 Novembre 2009

La multitud de seguidors que te aquest cutreblog ja estavem esperant a veure quan tornaves….jejeje

Per quan el proper assaig?? ( ??¿¿ .. XD )

Siau,

2. daijiro - 24 Novembre 2009

Eeeee……. es una ironia esto que leo??? no pot ser…

Doncs més a prop del que sembla…. que no ets l’únic…mmm… assajador?? assagista??? xD

Este cutreblog no es suficientemente grande para los dos, forastero….

3. Ryu - 24 Novembre 2009

Jajaja… és cert, aquest cop t’has tirat de la moto amb les actualitzacions. Des de El Gran Bug reclamem més posts nous de Juga i Calla per venir a raj… comentar xd tot el que poseu per aquí.

I, sí, la notícia del No more heroes suposa dues coses que van de la mà per mi: 1- que em compraré el joc; 2- que ja no caldrà que em pilli una Wii.

PD: Yuri, quan he entrat esperava trobar una ssaig de 40 pàgines sobre el Dragon Age, i resulta que et trobo demanant permís per publicar. A treballar!

Apa 😉

4. Yuri - 24 Novembre 2009

Ei,ei lo del assaig … jo només se fer assaijos de jocs reguleros… a mi un joc bo no me’l facis assajar que no em quedarà be… ejejej…

… el pròxim joc regulero?? Mmmm… potser el Dante’s Inferno, ves a saber.. ejejej

Aqui hi ha un boss i ell decideix quan s’assaija… jo només sóc un empleat sense remuneració econòmica (la remuneració moral i reconfort que n’obtinc no me la mereixo XDDD )

Siau,

5. Ryu - 28 Novembre 2009

Vaja, que en Daijiro et té en plan becari, de negre total xddd. I això dels jocs reguleros està bé, però jo reclamo un text sobre el Dragon Age, i no pararé de fer pressió fins que ho aconsegueixi!!!

Apa, espero que les meves demandes siguin satisfetes aviat!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: