jump to navigation

Nova versió de Street Fighter IV 29 Setembre 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: ,
trackback

superSF4

Tal i com fa Capcom amb la gran majoria de jocs que treu al mercat (Lost Planet, Devil May Cry, Onimusha, Viewtiful Joe, Resident Evil, etc, etc, etc…) Street Fighter IV també tindrà una versió millorada (o varies si ha de ser com les anteriors entregues) i amb alguns elements extres.
La raó principal és fotre tots els que s’han comprat el joc original de sortida i per potenciar el mercat de jocs de segona mà, però sobretot, per escurar les butxaques dels fans més entregats a la saga.

El que estaria bé que fessin (i que dubto) és que el multijugador online pugui ser creuat entre versions, és a dir, que jo quan em compri una versió millorada d’aquestes pugui jugar amb en Ryu o en Wherisit encara que ells segueixin amb el joc original.
Segons diuen a Vida Extra, com a nous personatges podrien tornar Dudley, Ibuki, Cody, Adon, Dee Jay, Makoto, Guy o Hakan, però els que sí que apareixen segur són Tony Hawk i una noia nova, Juri. Les imatges, al més.

superSF4-1
superSF4-2
superSF4-3
superSF4-4

ACTUALITZACIÓ: Al final segur que el joc online no serà creuat, ja que Capcom diu que les modificacions són tantes… tant de personatges (al final n’hi ha 8 de més que al original) com de pulir errors en el sistema de combat i el mode online… que per això el treuen en un nou disc (si, ya…). El que si que pot ser és que no el venguin a preu de novetat. És a dir, que no valdrà 60€, però 50 segurament si… (expansió per expansió, surt més a compte l’Halo 3 ODST).

Anuncis

Comentaris»

1. Ryu - 30 Setembre 2009

Bé, ja em coneixeu. Encara que ara em pugui semblar que és un atrac a mà armada, segurament acabaré picant i caurà d’entrada.

Tenint en compte el que estic amortitzant aquest SFIV, gastar-me 40 o 50 euros en una revisió no em farà tant de mal si sé que li treuré partit. Ara bé, i això ja ho he comentat amb molta gent, en “Tony” Hawk sobrava, perquè és un dels pitjors personatges de la saga. A la Makoto, en canvi, no li faria pas un lleig.

Que incorporin els personatges que vulguin, però, sobretot, que li retirin potència al Sagat i al Zanguief, que no he vist personatges més dopats que aquests en un beat’m up.

PD: Comprate’l ja i abandona el Halo Xddd


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: