jump to navigation

Document intern de SEGA d’una reunió amb Sony 23 Setembre 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: , , ,
trackback

sony-sega

Aquesta entrada l’he fet només pel morbo de veure què passa. La notícia en qüestió ha estat censurada i borrada d’Anaitgames, Meristation i altres webs importants del sector, però a Kotaku i a llocs com el 20 Minutos encara hi és. I com que jo m’he baixat el document de word que ha penjat algun insensat als comentaris de la notica a Anait… doncs he pensat…. posa-ho a veure què passa….
Si algú m’avisa d’algo (que ho dubto moltíssim) estaré content perquè voldrà dir que SEGA o Sony hauràn trobat aquest cutreblog… i si no passa res…. pos mira, aqui queda publicat per l’eternitat.


El document és una mena d’acta de la reunió, amb tots els temes que s’han tractat, projectes futurs de les dues companyies i també informació confidencial.

Primer de tot, es parla sobre el Wand (el dildo aquell amb sensor de moviment), que sortirà al mercat durant la primavera de l’any que vé i que SEGA podria aprofitar-lo per als seus Virtua Tennis i altres jocs d’esports. També mencionen els jocs que SEGA ha de llançar en els pròxims mesos. Per exemple, d’Alpha Protocol, el product evaluator de Sony Michael Foster diu que el primer nivell del joc és força complicat i que no sembla massa un RPG, que no té gaires elements de rol. De Bayonetta, que existirà una edició coleccionista amb una figureta de la tia (Yuri al tanto!) i que a principis de gener hi haurà una demo. I sobre altres jocs com Aliens Colonial Marines i un tal Vanquish es parla de la compatibilitat entre les versions de PS3 i PSP.

Fins aquí bé, de moment, tot bastant normal i previsible, però ara vé el pollo. I el pollo es troba a la PlayStation Network, el sistema de descarrega online de jocs de Sony.

Segons descriu l’acta, i a mode d’informació confidencial, Sony comercialitzaria via PSN un emulador de PS2 per a PS3, afegint tot el catàleg de jocs de PS2 per a descàrrega (pagant se suposa, com els Xbox originals). A aquest moviment s’hi podrien incloure els jocs que no surtin de Japó, com els Yakuza de SEGA, que valdrien entre 10 i 40 dòlars segons l’entrega (Yakuza, Yakuza 2, 3 o Kenzan), i a part d’això, SEGA cediria una llista de títols de la gloriosa Dreamcast, també per a descarregar des de la Store de Playstation…. aquí posen: “If we provide a list of DC titles SCEA will let us know which ones they’re interested in having exclusively“… i també “If we give them a long period of exclusivity they’ll give us more marketing support“…. buff… SEGA a veure amb què t’enmerdes!!!

Au.

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 23 Setembre 2009

Sega sap de les teves relacions amb Nintendo…..i ara això.

Al loro! Que t’enviarà uns quants yakuzas a casa…..

Amb una mica de sort acabaràs sent el únic site del món que te publicats aquests detallets.. ejejej

Siau,


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: