jump to navigation

Nou SONIC per al 2010 9 Setembre 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: , ,
trackback

Com quasi tots els jocs bons que han de sortir i que van apretant i apretant el puto 2010. Ara un nou Sonic; després del Hedgehog del 2006 i l’Unleashed del 2008 (a veure quan collons baixa de preu… que això no és normal en un joc de SEGA), per al 2010 hi ha aquest Project Needlemouse, que com molt bé descriu el trailer, serà en 2D. Mmmm… en 2D però en 3D… mmm… això que ha posat de moda el Battle Fantasia Street Fighter IV. Però això tan li fa, és un Sonic, i surti com surti, no serà lo que la gente esperaba.

Senyors, deleiteu-vos amb la meravellosa i harmònica pronunciació de SEGAAA como antaño, candidat a millor so de la història mundial, molt per sobre de l’etern “It’s a me! Maarioo!” (per posar algun exemple).
Jo quan sigui gran i tingui una casa com cal, quan la gent toqui el timbre de la porta, sonarà aquest SEGAAA…

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 9 Setembre 2009

Amén, company.

2. Ryu - 12 Setembre 2009

Si això de les 2d és totalment cert, aquest caurà 100% segur. Ja sabeu que n’opino jo d’aquesta saga…que estava de puta mare quan era completaemnt en 2d, i que el salt a les 3d li va provocar una pèrdua d’identitat i d’un “no saber cap a on tirar en el proper joc” que l’ha dut al desastre, Si a tot això li sumem que en sonic i Sega ja són odiats de per sí pels mitjans i el gros de jugadors, aquesta saga ho té bastant cru.

Per tant, i veient com molaven les fases del Sonic a l’Unleashed, què millor que fer un joc de la vell escola però adaptat als nous temps. Tal i com va passar amb l’enorme New Super Mario Bros…

PD: A veure si ara resultarà que el battle Fantasia ha estat ningunejat…XD


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: