jump to navigation

Nou video de Dragon Ball: Raging Blast 22 Agost 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: , , , ,
trackback

La nova entrega de l’eterna sèrie de jocs de Dragon Ball és aquest Raging Blast. Hereu directe de la saga Budokai Tenkaichi de PS2 i Wii, la veritable essència de les hòsties a Bola de Drac. Perquè, les coses clares: els Budokai i l’última entrega Burst Límit es limiten a ser jocs de lluita amb els personatges de Bola de Drac. Els autèntics simuladors de combats de la sèrie són els Tenkaichi i aquest Raging Blast, que agafen una perspectiva de darrera el personatge on comences a repartir bofetades a lo largo i ancho de l’escenari, i anant d’una punta a l’altra de forma frenètica, tal i com passava a la mítica sèrie d’animació.
Només cal buscar algun video dels Tenkaichi o mirar aquest del Raging Blast per adonar-se’n. Això si, nose perquè però visualment Dragon Ball: Raging Blast és molt apagat. Veig els personatges i escenaris massa simples en comparació amb els del Burst Limit, per exemple, que sembla més espectacular gràficament. I això no mola… jo vull rajos de llum brillants i efectes impressionants que provoquin epilèpsia als més febles! joer!

Si… això que surt al final és en Broly amb tercer nivell de superguerrer…WTF?? deu ser una mena de What if d’aquests que tant els hi mola fer en els jocs… deu ni do.

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 23 Agost 2009

No és que siguin més apagats, és que són malos amb ganes. El efectes són pegotes enormes.
Com dius, al Burst Limit són molt superiors.

I una altra cosa, el so és horrorós, però horrible total.

Hi ha videos en que el personatge executa cops que desplacen el rival a varis centenars de metres, i sempre és el mateix fiiiiiuuu.

Ara per ara, a nivell tècnic em sembla moolt inferior al Burst limit. Ara be, possiblement sigui més complet i es jugui millor.

Siau,

2. daijiro - 24 Agost 2009

Si, si… tècnicament no va enlloc això. I és que no sé perquè no ho fan com al Burst Limit mínim….. bueno…. després de buscar a la wikipedia sí que sé el perquè.

Perquè no és la mateixa desenvolupadora. La saga Budokai/Burst Limit la fa Dimps, i la Tenkaichi/Raging Blast, Spike, i sembla que encara els hi falta rodatge en aquesta generació als malparits.

És més… diria que Raging Blast no supera en res a Budokai Tenkaichi 3 de PS2…..bueno… potser en nitidesa…..però prou…….todo lo demás, mierda…

aquí la prova:


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: