jump to navigation

La Wii és una fucking MegaDrive 23 Març 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags:
trackback

wii-megadrive1

M’ha avisat el colaborador (no cal que digui el nom, només n’hi ha un) sobre aquesta declaració, i m’ha donat les pautes per a publicar la notícia. A mi no em feia massa gràcia, doncs no vull rebre una altra carta intimidatòria per part de Nintendo, però l’informador m’ha dit que si no ho publicava no em deixaria jugar al Oneechanbara, de manera que no he tingut elecció.

Es veu que un tal Peter Wanat, productor de jocs de pelis com Scarface, Chronicles of Riddick o Wanted (baah… jocs de pelis… trunyacos tots… suposo… però precisament els citats són dels pocs jocs de pel·lícules que han rebut bones crítiques), ha dit: “Wii es una maldita Megadrive” (“Wii is a fucking Genesis“). Sumant-se així al gruix de personatges de la industria que han criticat alguna vegada a la Wii. Però bé, ha suavitzat les declaracions elogiant els jocs de la pròpia Nintendo i el model de negoci que ha descobert, però diu que els desenvolupadors no haurien de “ponerse de rodillas y chupársela a Nintendo“. Wanat acaba el combo de frases lapidàries dient que “los juegos del sistema se suelen caracterizar por tener gráficos horribles y un control básico, que son para niños y gente mayor, así como para fanboys incondicionales de Nintendo“.

Aquestes declaracions, senyors, en aquest blog, s’havien de posar.

(Font: Meristation)

Anuncis

Comentaris»

1. Yuri - 3 Abril 2009

No he comentat res fins ara en aquesta noticia perquè esperava el mencionat Oneechanbara, però la cosa anirà per llarg, malauradament….. i per tan no puc fer el acudit.

En fi,…. a la noticia… està clar… que les thirds consideren la Wii com una joguina…. i d’aquí la gran reputació que te la Wii entre els aficionats al sector.
(Ei, i que segueixi així perquè així podrem seguir disfrutant d’aquest tipus de comentaris).

Siau,


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: