jump to navigation

S’engega la maquinària del HYPE 5 Març 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: , ,
trackback

Encara que faltin tropocientos dies per l’E3 (que diuen que aquest any ressucita i tornarà a ser important i nosequantes mamonades més) les empreses ja comencen a preparar el terreny, amb insinuacions, competicions de potència urinària, rumors, troles com pianos i HYPE, molt de HYPE.
Una de les primeres a deixar anar comentaris ha sigut Microsoft que ha volgut contrarrestar totes les ereccions produïdes per Killzone 2, dient que “Nosotros tenemos algo mejor”.


“Felicitamos a Sony y Guerrilla Games por su trabajo con Killzone 2, aunque esto es sólo el comienzo de una nueva ola. La tecnología actual empleada en varias exclusivas todavía por anunciar para Xbox 360 sobrepasa a todo lo que han visto los jugadores hasta ahora. Gears of War fue el principio de esta evolución técnica cuando se publicó en Xbox 360, y su legado será superado en los próximos meses con exclusivas que marcarán una nueva época en la experiencia de juego y que supondrá una dura compentencia a nuestros rivales”.

A veure què és això que nos sobrepasa a tots, una nova imatge d’Alan Wake?? En teoria (i esperem que sigui aixi) Microsoft hauria d’anunciar bastantes coses durant el proper E3, perquè la llista de jocs in-house per aquest any és bastant inferior al que hem viscut fins ara, i estaria bé que ens donéssin carnassa per rosegar i fardar.
I si no, tampoc és que sigui una catàstrofe, doncs han sortit tantíssims jocs interessants en els últims dos anys que portem una pila de feina acumulada, i una temporadeta sense conglomeració de must haves no aniria malament per fer net.

I què presentarà?? doncs de moment es parla de dos jocs de Rare, rumorologia barata i ereccions incontrolades ja imaginen un First Person Shooter (anda que també imaginen molt) i un joc enfocat directament al on-line (diuen Killer Instinct 3, però jo diria que… buff… un altre joc de lluita???).

Anuncis

Comentaris»

No comments yet — be the first.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: