jump to navigation

King of Fighters XII per a 360 i PS3 4 Març 2009

Posted by daijiro in Noticies.
Tags: ,
trackback

Com que no teniem prou jocs de lluita, anuncien el port de la recreativa del nou King of Fighters per a PS360, que es suma ja a Dead or Alive 4, Virtua Fighter 5, Soul Calibur 4, Street Fighter 4, Mortal Kombat vs DC Universe, Dragon Ball Burst Limit, Battle Fantasia, Tekken 6, suma y sigue
El joc no pinta malament: sprites olescul (old-school… aquests encara no s’han volgut passar al fals 3d de Battle Fantasia i Street Fighter 4) y una vintena de personatges confirmats; però jo li veig un problema de la hostia, i no és el que diuen por ahí que des que no els fa SNK ja no son lo mismo i nosequè… això m’és igual… no he jugat mai a cap KoF. El GRAN EPIC FAIL és que no hi ha la Mai Shiranui entre els personatges. La precursora de la inmensa quantitat de tetes que inunden els videojocs avui en dia, no surt a The King of Fighters XII. Así no, coño, así no.

mai-shiranui

Imatge cedida per boobpedia

Predicció del profeta: Afegeixen Mai Shiranui com a contingut descarregable (de pagament esclar) per al joc, convertint-lo així en el complement de joc més descarregat de la historia, superant a GTA IV The Lost and Damned. Au.

(Font: Anaitgames)

Anuncis

Comentaris»

1. Ryu - 5 Març 2009

Com la majoria de KOF’s té molt bona pinta. El problema que té no és l’absència de la Mai Shiranui (que també, no ens enganyarem ara), sinó la presència d’Street Fighter 4 al mercat. Més mediàtic, amb més carisma i més bo (atenent a la trajectòria d’ambdues sagues i sense desmerèixer la saga d’SNK, que també m’encanta).

Jo ja ho dic. Aquesta generació ja pot rebentar, que el joc que havia de sortir ja ho ha fet, i llarga vida al nou rei dels Beat em up’s.

PD: Apa, que ja t’he vist fotent-li al Halo Wars. A disfrutar-lo!!!

2. Yuri - 5 Març 2009

El beat’em Up en 2D són una merda.

3. Ryu - 6 Març 2009

Més voldria el millor Beat’m up 3d (és a dir, el Soul Calibur) fer-li una miqueta de sombra als citats anteriorment,

Ara k para gustos, los colores.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: